A team of people building a puzzle together

Uniți pentru Oameni, Putere în Echipă

Uniți pentru a face schimbarea. Suntem o echipă pasionată, dedicată să aducem lumina în comunitatea noastră prin voluntariat. Alătură-te nouă astăzi și fii parte din puterea noastră colectivă pentru o lume mai bună.

Echipa noastră

Poza Presedinte

Radu Ștefan

Președinte

Pasionat de economie și tehnologie, Ștefan este o persoană ambițioasă, plină de energie și atentă la detalii, căreia îi place să socializeze și să cunoască noi persoane. 

Poza Vice-Președinte

Farcaș Elena

Vice-Președinte

Pasionată de inovație și cultură crează conexiuni între oameni pentru a sprijini societatea.
Împreună putem construi o lume mai bună.

Cojocariu Victor

Trezorier

Este o fire pragmatică, analitică și un observator tacit, căruia îi place să acționeze mai mult decât să vorbească. Seriozitatea oportună, dar și umorul caracteristic îl recomandă ca un om flexibil și sociabil.

Păduraru Andra

Secretar

O fire veselă, serioasă, pasionată de voluntariat și căreia îi place să își petreacă timpul alături de oameni diverși. Își dorește să lucreze alături de colegii săi pentru a realiza atât proiecte interesante și calitative.

Popescu Tudor

Past-Președinte

Caracterizat prin empatie, mereu a vrut sa fie aproape de oamenii cu care colaborează și să formeze conexiuni de durată. Vrea să își folosească potențialul la maxim, coordonând o tânără echipă de oameni implicați si dornici sa aducă o schimbare.

Miron Anastasia

Responsabil PR

Încă din clasele gimnaziale, voluntariatul i-a ocupat o bună parte din timpul liber. Astfel, nu au fost puține momentele în care a reușit să iaăs din zona de confort. Este o fire ambițioasă, iar seriozitatea și devotamentul sunt trăsăturile care o definesc.

Ignat Tiberiu

Membru

Tiberiu este un tânăr student pasionat de sport, în special baschetul. O fire sociabilă și energică, mereu dornic să cunoasacă oameni noi și să aibă parte de cele mai frumoase experiențe prin intermediul proiectelor Rotaract.

Ionel Dana

Membru

Motto-ul Rotary, “Service Above Self”, a determinat-o să se alăture
Clubului Rotaract. Îi inspiră implicare, conștientizare și empatie și a găsit în acest spațiu oameni atenți la nevoile celorlați, dornici să aducă un plus comunității.

Kantor Noémi

Membru

Calitățile esențiale ale unui voluntar în care se regăsește sunt pasiunea pentru oameni și pentru a face bine, empatia și determinarea. Membră în familia Rotary de 5 ani, a fost, este, și cu siguranță va fi în continuare înconjurată de colegi cu aceleași idei și aceeași ambiție.

Lazan Alexandra

Membru

De la vârsta de 14 ani și-a început ,,drumul“ în cadrul Clubului Interact Iași. Deși este membru și în alte asociații, ,,startul” și formarea sa au constat în Interact, ulterior Rotaract. Au format-o ca om, ca persoană, au ajutat-o să își întreaca limitele și să aibă oameni de calitate în jurul său.

Paraschiv Roberta

Membru

Pasiunea ei pentru artă este unul dintre aspectele definitorii ale personalității sale. Prietenii o descriu ca fiind o persoană pozitivă, încrezătoare, care îi face pe ceilalți să zâmbească, creativă și plină de viață. Îi place să citească, să danseze, să călătorească, să descopere noi culturi și tradiții.

Păruș Ilinca

Membru

Ilinca este o persoană energică, prietenoasă și sociabilă pe care poți conta în orice moment. Iubește provocările și să învețe câte ceva nou în fiecare zi de la oamenii pe care îi cunoaște.

Radu Mihnea

Membru

Traveller. Programmer. Volunteer. Mihnea este membru al familiei Rotary de peste 7 ani și se uită cu bucurie și optimism către un viitor mai bun.

 

Tănasă Anca

Membru

Ea este Anca și este studentă în anul 4 la Facultatea de Medicină. Ea este o persoană veselă și curioasă, mereu dornică să își lărgească orizonturile și să trăiască experiențe noi.