Seara Reclamelor Controversate editia a IV-a

Vineri, 11 decembrie 2015, începând cu orele 21:00, în Hunter’s Pub, va avea loc cea de-a IV ediție a ”Serii Reclamelor Controversate”, un eveniment caritabil organizat de Asociația Club Rotaract Iași pentru a ajuta bătrânii cu cataractă care au venituri reduse și nu pot suporta costurile unui transplant de cristalin.

Spoturile publicitare care au șocat și amuzat publicul la apariția lor televizată vor reprezenta din nou marea atracție a evenimentului din 11 decembrie, moderat de Trupa de treatru IDIOT.

Evenimentul se va desfășura în Hunter’s Pub de la ora 21:00, deschiderea oficială o vor face băieții de la Trupa de Teatru Idiot iar pe parcursul serii se vor organiza tombole și concursuri cu premii.

Cu ajutorul fondurilor strânse in 2014, la ediția a III-a a evenimentului, am reusit sa donăm 7 fotolii rulante și 5 perechi de cârje ortopedice unor elevi cu deficiențe locomotorii din cadrul Colegiului “Ion Holban” din Iași.

Cu ajutorul fondurilor strânse în 2013, la ediția a II-a a evenimentului, am reușit să achiziționâm 5 fotolii rulante, 1 set de cârje ortopedice și 1 cadru de mers cu roți pentru câțiva elevi cu deficiențe locomotorii din cadrul Colegiului “Ion Holban” din Iași.

Biletele pentru ”Seara Reclamelor Controversate” pot fi obținute contra unei donații de 25 lei în ziua evenimentului de la Hunter’s Pub si/sau membrii Clubului Rotaract Iasi.

Seara Reclamelor Controversate editia a IV-a

Posted 4 years ago on · Permalink